informatie

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met heerlijk verkoelende zeewater van de Middellandse zee en prachtige authentieke dorpjes. Hier kun je maximaal genieten van alles wat Spanje te bieden heeft en een welverdiende zomervakantie beleven met al je vrienden of de hele familie. 

Maak je vakantie compleet en verblijf in een luxe vakantievilla

Wanneer je besluit om op vakantie te gaan naar de Costa Brava, en bijvoorbeeld in het kosmopolitische Lloret de Mar wilt te verblijven, dan wil je natuurlijk ook op de mooiste plek zitten. Gelukkig staan er aan de Costa Brava prachtige vakantiehuizen en villa’s op de meest idyllische locaties. Van Blanes tot aan Barcelona vind je dan ook tal van moderne vakantiehuizen en luxe villa’s met privé zwembad. Je denkt misschien, waarom zou ik voor een vakantiehuis of villa kiezen in plaats van een hotel? De reden is simpel, je krijgt rust, ruimte en privacy die je in een hotel mist. En voor de prijs van een hotelkamer, heb je ook al een volledig ingerichte villa. De villa’s zijn sfeervol ingericht en liggen daarnaast ook nog eens op de mooiste plekjes langs de Costa Brava. Ook zit je gezellig met het hele gezelschap bij elkaar in de villa, misschien wel met eigen zwembad en kun je zo echt samen genieten van een mooie vakantie aan de Spaanse Costa Brava. 

Kies voor avontuur, ontspanning of uitgaan. Aan de Costa Brava is voor iedereen wat te beleven

Met jouw eigen villa als uitvalsbasis is er genoeg te beleven aan de Costa Brava. Voor de liefhebbers van feesten en uitgaan zijn er talloze villa’s in Lloret de Mar en omgeving te vinden. Je zit hier midden in een van de hipste plekken aan de Costa Brava, en je kunt jouw villa gebruiken als ideale uitvalsbasis om uit te gaan. Overdag geniet je natuurlijk van de mooie stranden, prachtige natuur of één van de vele sightseeing mogelijkheden in de omgeving. 

Een eigen vakantievilla is dan ook ronduit ideaal als je maximaal wilt genieten van het strand en de mooie omgeving van de Costa Brava. Het is aan te raden om een auto te huren, zodat je naar de mooie afgelegen strandjes kunt rijden waar je bijna helemaal alleen bent en het lijkt alsof je op een eigen eiland staat. Waar je ook naar op zoek bent, je kunt het meeste halen uit je vakantie en genieten van de mooiste plekken samen met je vrienden en familie aan de Costa Brava vanuit jouw eigen vakantievilla!

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...