informatie

Vijf toffe strandgadgets die je moet hebben!

Toffe gadgets!

Natuurlijk mag het jullie tijdens jullie vakantie aan de Costa Brava aan niets ontbreken. Speciaal voor jullie hebben we tien toffe gadgets op een rij gezet die niet mogen ontbreken op jouw toffe feestbestemming. Één ding is zeker: ze zijn tof!

1. De drijvende ober

Wil je jouw mede-vakantiegangers vreemd op laten kijken? Dan is de drijvende flamingo als jouw ober de ideale gadget. De flamingo blijft perfect drijven en elke flamingo kan super stabiel een blikje drinken meenemen, al past ook een biertje of lekkere cocktail prima in deze drijvende ober.

Drijvende-flamingo

2. NEON schoenveters

Net even wat meer opvallen dan je vrienden of ander uitgaanspubliek waardoor jij net wel die leuke dame of heer weet te scoren doe je met NEON schoenveters, verkrijgbaar in alle kleuren die je maar kunt bedenken.

Neon-Schoenveters

3. Goed geluid!

Tijdens je vakantie wil je genieten van de beste muziek, ook op het strand en bij het zwembad. Met deze speaker van JBL luister je met kabeltje of via Bluetooth vijf uur onafgebroken naar de muziek die jou helemaal tot rust laat komen, of juist in de stemming laat komen voor een avond flink stappen. Hij is verkrijgbaar in vijf zomerse kleuren en ontzettend klein zonder ook maar iets in te leveren op geluidskwaliteit en hardheid van het geluid. Met zes vrienden betaal je minder dan 10 euro per persoon voor een hele vakantie genieten; oja je hebt hem morgen al in huis!

JBL-micro

4. Ostrich Pillow

In Amerika is de Ostrich Pillow dé gadget, zowel voor mensen die op vakantie gaan als mensen die veel reizen. Zeker wanneer je tussen al dat feesten door ook even je rust moet pakken is de Ostrich Pillow ideaal. Dus ga jij deze zomer met de bus richting Lloret de Mar? Kies voor deze, op het eerste gezicht misschien gekke, gadget die jouw reis aanzienlijk zal verbeteren!

Ostricht-pillow

5. ANWB Taalgids

Misschien niet echt een ‘gadget’, maar wel ontzettend handig als je op vakantie gaat naar Lloret de Mar. Ben je op zoek naar een Spaans woord om ook te kunnen communiceren met mensen die geen Engels spreken, dan is de ANWB Taalgids (ook te downloaden!) echt iets voor jou. De hele basis van de Spaanse taal staat erin waardoor je nooit met een bek vol tanden zult komen te staan!

anwb

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Handige tips & blog

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...

De hele Costa Brava op één locatie: Vlaflip

Één groot feest aan de Costa Brava In 2016 start het eerste seizoen voor het concept Vlaflip. Dit concept is nieuw aan de Costa Brava. Het feest, met een iet...