informatie

Cafetaria de Koe

Hollandse snacks voor en tijdens het stappen in Lloret!

In het centrum van Lloret de Mar te vinden op nog geen 50 meter vanaf en tussen de Disco´s Bumpers en Moef Gaga in. De ideale plaats om lekker Hollands te eten. Het Nederlandse personeel staat elke dag voor de gasten klaar om iedereen te voorzien van Hollandse patat, frikadellen en andere snacks. Naast Patathuis de Koe, bestaat ook op de zelfde locatie Bakker Bert, met vers gebakken broodjes file american, gezond en diverse vers gemaakte salades. Ook om mee te nemen.

In de maanden juli en augustus kan er besteld worden voor de Lloret Exprezzz, waarbij alle patat en snacks, maar ook spareribs and pizza in samenwerking met restaurant Zomers bezorgd worden tussen 17:00 en 21:00 in Lloret en Fenals centrum. +34 629 658 880.

de koe

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Bakker Bert Lloret de Mar

Naast Cafetaria de Koe bevindt zich in dezelfde winkel ook Bakker Bert, deze kleine naamsverandering van de welbekende Nederlandse keten staat bekend om zijn lekkere broodjes met alles wat je maar kan bedenken en in Nederland ook te krijgen is: een broodje gezond, een broodje tonijnsalade en natuurlijk een broodje Filet American!

Handige tips & blog

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...

De hele Costa Brava op één locatie: Vlaflip

Één groot feest aan de Costa Brava In 2016 start het eerste seizoen voor het concept Vlaflip. Dit concept is nieuw aan de Costa Brava. Het feest, met een iet...