informatie

Contact en adverteren

Neem contact met ons op

GoLloretdemar.nl is onderdeel van ClickMe en opgezet in de zomer van 2013. Wij helpen jongeren in alle fasen van hun vakantie in Lloret de Mar. Wij faciliteren de jongeren in informatie vóór, tijdens en na hun vakantie in Lloret de Mar. Op deze manier creëren we een hechte community van jongeren die Lloret de Mar al bezocht hebben en jongeren die Lloret de Mar al bezocht hebben.

Dit biedt interessante advertentiemogelijkheden voor producten met als doelgroep jongeren en specifieker Lloret de Mar. Met jaarlijks meer dan 20.000 jongeren die gericht op zoek zijn naar informatie kunt u uw product of dienst in het hart van de doelgroep promoten.

Voor de verschillende advertentiemogelijkheden en tarieven kunt u contact met ons opnemen via onderstaand e-mail adres. Wij nemen binnen uiterlijk één werkdag contact op:

info@golloretdemar.nl

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Handige tips & blog

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...

De hele Costa Brava op één locatie: Vlaflip

Één groot feest aan de Costa Brava In 2016 start het eerste seizoen voor het concept Vlaflip. Dit concept is nieuw aan de Costa Brava. Het feest, met een iet...