informatie

Internet Lloret de Mar (wifi)

Profiteren van gratis internet!

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk contact houden met je vrienden die nog in Nederland zijn van wat je allemaal meemaakt op deze bruisende feestbestemming. In Lloret de Mar zijn veel WIFI spots waar je gratis gebruik van kunt maken, soms tegen betaling van een consumptie.

internet-lloret-de-mar

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Gratis internet Lloret de Mar
Gratis WIFI vind je bij MC Donald’s aan de hoofdstraat van Lloret, naast de Burger King. In ruil voor een lekkere consumptie kun je daarnaast ook gebruiken maken van het internet Lloret de Mar van Café Olé aan het strand en Café de Hof in het centrum van Lloret.

Wifi tegen betaling in je hotel
Daarnaast bieden hotels vaak WIFI vouchers aan om gebruik te maken van hun netwerk tijdens je verblijf in het hotel, de prijs hiervan ligt bij de meeste hotels rond de €2,- per dag.

Handige tips & blog

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...

De hele Costa Brava op één locatie: Vlaflip

Één groot feest aan de Costa Brava In 2016 start het eerste seizoen voor het concept Vlaflip. Dit concept is nieuw aan de Costa Brava. Het feest, met een iet...