Vliegveld Lloret de Mar

vliegveld-lloret-de-mar

Een vliegveld Lloret de Mar is er niet, dus wanneer je op vakantie gaat naar Lloret de Mar en je kiest ervoor te gaan vliegen naar Lloret de Mar zul je moeten kiezen voor een ander vliegveld in de omgeving. In de directe omgeving van Lloret de Mar bevinden zich het vliegveld van Girona en het vliegveld van Barcelona.

De grootste kans wanneer je richting Lloret de Mar vliegt is dat je landt op het vliegveld van Girona, dat op slechts 30 kilometer van Lloret gelegen is. Barcelona ligt iets verder, op circa 75 kilometer van Lloret de Mar.

Vanaf beide vliegvelden rijden shuttlebussen richting Lloret de Mar dus vervoer vanaf het vliegveld is geen enkel probleem! Kies je voor een taxi dan ben je voor deze rit vanaf Girona ongeveer €50,- totaal kwijt op basis van 4 personen en bagage, exclusief eventuele fooien voor de taxichauffeur.

Hier vind je meer informatie over vliegveld Lloret de Mar (omgeving): de Vliegvelden van Girona en Barcelona!

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Handige tips & blog

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...

De hele Costa Brava op één locatie: Vlaflip

Één groot feest aan de Costa Brava In 2016 start het eerste seizoen voor het concept Vlaflip. Dit concept is nieuw aan de Costa Brava. Het feest, met een iet...