informatie

Barcelona Lloret de Mar

Een wereldstad op steenworp afstand van Lloret de Mar!

In Lloret de Mar ben je slechts op een steenworp afstand van Barcelona! Bij veel reisorganisaties kun je deze excursie op locatie boeken maar je kunt ook zelf naar Barcelona reizen met de trein of de bus. Dit is je kans om een bezoek te brengen aan het Camp Nou van FC Barcelona met een capaciteit van meer dan 100.000 plaatsen, wil je ook een wedstrijd bezoeken? Het is aan te raden vroeg van tevoren tickets te kopen want ondanks dit ontzettend grote aantal toeschouwers is het snel uitverkocht!

barcelona-lloret-de-mar

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Wat moet je bezoeken in Barcelona?

Niet zo’n voetballiefhebber? Bezoek de beroemde Sagrada Familia of geniet heerlijke tapas op de beroemde Ramblas waar je lekker kunt slenteren tussen de meer dan 100 souvenirshops. Ook aan te raden is om met de kabelbaan over de haven van Barcelona te zweven waardoor je de hele stad vanuit de lucht kunt bekijken.

Een dag vanuit Lloret de Mar Barcelona eigenlijk te kort…

Eigenlijk is één dag te kort om heel Barcelona te bekijken, zoveel heeft het te bieden; maar het kan in ieder geval een goede indruk geven, en daarnaast een reden om nog een keer terug te gaan!

barcelona-lloret-de-mar-activiteiten

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...