feesten

Lloret de Mar uitgaan leeftijd (minimaal)

Uitgaan in Lloret? Ideaal geschikt v.a. 16+!

Lloret de Mar is het paradijs voor elke jongere, een supertoffe strip met allemaal toffe clubs, bars en discotheken. De minimale Lloret de mar leeftijd uitgaan om bij veel uitgaansgelegenheden naar binnen te mogen is 18 jaar, maar je wordt tijdens je vakantie in Lloret de Mar minimaal gecontroleerd. Daardoor zul je bij praktisch iedere uitgaansgelegenheid naar binnen kunnen. Daarom kun je ook wanneer je jonger dan 18 bent prima afreizen richting Lloret de Mar, je doet er dan wel verstandig aan met Beachmasters of Gogo te reizen zodat je door je bandje vrijwel altijd binnen komt.

lloret-de-mar-uitgaan-leeftijd

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Minimale Lloret de Mar uitgaan leeftijd

Deze minimale leeftijd voor toegang is bepaald omdat de minimale leeftijd voor alcohol in Lloret de Mar 18 jaar is. Wil je drank kopen in de supermarkt dan is het geen enkel probleem wanneer je jonger bent dan 18 jaar, cassières zullen niet vragen om je identificatiebewijs. Wel is het voor supermarkten strafbaar om drank te verkopen aan mensen onder de 18. Daardoor kun je buiten de supermarkt alsnog gecontroleerd worden op je leeftijd maar zal hiervoor vrijwel nooit zelf een boete krijgen.

Gemiddelde leeftijd Lloret de Mar uitgaan

De gemiddelde Lloret de Mar uitgaan leeftijd ligt tussen de 16 en 25 jaar met een gemiddelde van ongeveer 19 à 20 jaar, al kun je ook zeker naar Lloret de Mar als je ouder bent dan het gemiddelde, feest is het er bijna 24 uur per dag en zeven dagen per week!

Meer weten over regelgeving rondom alcohol?

Meer informatie rondom de regels betreffende alcoholgebruik in Spanje zijn hier te vinden!

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...