feesten

Eetcafé de Hof Lloret de Mar

Het populairste eetcafé in Lloret!

In het oude centrum van Lloret de Mar, op nog geen 300 meter van het strand vind je Restaurant de Hof Lloret de Mar; van Nederlanders Nelrie en Jac waar je tot 14:00 uur kunt ontbijten, van Engels ontbijt of een lekkere fruitsalade tot een Hollands ontbijt!

Gratis internet @ De Hof

Daarnaast heeft Eetcafé de Hof altijd gratis WIFI, dus meteen een mooie gelegenheid om even contact te leggen met je vrienden en familie in Nederland en ze jaloers maken met het goede weer en natuurlijk het lekkere eten!

eetcafe-de-hof-lloret-de-mar

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Wat eet je bij De Hof Lloret de Mar

Natuurlijk kun je bij Restaurant de Hof ook lunchen en dineren! De goede bodem voor het stappen kan hier bestaan uit biefstuk, een grote schnitzel, shoarma en zelfs Nasi! Wil je gezellig gourmetten met je vrienden? Ook dit behoort tot de mogelijkheden van de Hof!

De menukaart

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...