feesten

Temptation Lloret de Mar

Een avondje Temptation

Houd je van Hardcore, dan is er ook in Lloret de Mar een super gave discotheek. In Temptation kun je helemaal los gaan op de vetste hardcore en hardstyle platen. Temptation Lloret de Mar is te vinden naast de Zoo aan de hoofdstraat van Lloret, lang zul je niet hoeven zoeken want in de tussentijd ben je vast al aangesproken door één van de proppers van Temptation Lloret!

Onbeperkt drinken voor één bedrag

Bij deze toffe discotheek betaal je 20 euro en kun je vervolgens de hele avond onbeperkt drinken. Echt een aanrader wanneer je een avond goedkoop flink naar de klote wil. Echter moet je wel van de muziek houden. Tevens zijn er ook regelmatig feesten met een andere muziekstijl waar je volledig los kunt gaan, vraag hiernaar bij de proppers of bij de ingang!

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Artiesten Temptation Lloret de Mar

Yes! Je hebt de trappen naar de grote zaal gevonden. In de zaal gaat het meteen helemaal los. Naast een goede resident treden regelmatig bekende namen op. Denk hierbij aan alle bekende DJ’s binnen het hardcore en hardstyle circuit zoals Evil Activities, Mental Theo, Korsakoff, Frontliner en Brennan Heart. De ideale plek voor een avond volle bak stampen en hakken!

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...