vliegreizen

Vliegen naar Lloret de Mar

De snelste manier van reizen naar Lloret!

Yes! Vliegen naar Lloret de Mar, dat is de beste optie wanneer je liever iets meer betaalt en hierdoor ontzettend fit op je bestemming aankomt. Na aankomst op het vliegveld Lloret de Mar (in de omgeving) wordt je direct naar je accommodatie gebracht. In veel gevallen zitten de vliegtickets naar Lloret de Mar bij de prijs van je reisorganisatie inbegrepen, maar eventueel kun je ook goedkoop vliegen naar Lloret de Mar met bijvoorbeeld Ryanair of Transavia. Je vliegt dan naar de luchthaven van Girona.

Vliegduur naar Lloret de Mar

Vanaf Amsterdam duurt een vlucht naar het vliegveld van zowel Girona, als dat van Barcelona ongeveer 2 uur. Reis je naar Lloret de Mar dan is het vliegveld van Girona aan te raden omdat je vervolgens in Spanje slechts 30 minuten hoeft te reizen naar je accommodatie. Voorbeelden van veel gekozen vliegmaatschappijen zijn Transavia en Corendon.

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Luchthaven/vliegveld in de omgeving van Lloret de Mar

Lloret de mar heeft zelf geen eigen vliegveld. Wel zijn er verschillende vliegvelden in de directe omgeving van Lloret de Mar. Girona kent een groot vliegveld, dat vrijwel alle vluchten richting de Costa Brava afhandelt. Daarmee is de kans dan ook groot dat je naar deze luchthaven vliegt om vervolgens naar Lloret de Mar te reizen per bus. Minder aannemelijk, maar wel mogelijk is een vlucht naar de luchthaven van Barcelona op ongeveer een uur rijden van het centrum van Lloret de Mar. Ook dit is een moderne luchthaven die voorzien is van alles dat je nodig hebt voor een optimale reis.

Meer informatie over de luchthavens

Meer informatie over de luchthavens in de buurt van Lloret de Mar is te vinden op de websites van de betreffende luchthavens. Meer over de luchthaven van Girona vind je hier en meer informatie over de luchthaven van Barcelona vind je hier.

Vervoer van de luchthaven naar Lloret de Mar

Wanneer je naar Lloret de Mar reist is de kans, zoals eerder genoemd, het grootst dat je vliegt op de luchthaven van Girona. Vanuit Girona word je, door je reisorganisatie opgehaald en in ongeveer een half uur naar je accommodatie in Lloret de Mar gebracht. De afstand is namelijk slechts 30 kilometer. Kies jij of jouw reisorganisatie ervoor om te vliegen naar Lloret de Mar via de luchthaven van Barcelona, dan duurt de transfer iets meer dan een uur (80 kilometer).

Reis je niet met een reisorganisatie, dan rijden er voldoende shuttlebussen van beide vliegvelden naar Lloret de Mar. Deze rit kost vanaf Girona ongeveer €12,50 per persoon op basis van vier personen, inclusief bagage en exclusief eventuele fooien voor de taxichauffeur.

transavia

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...