busreizen

Busreis naar Lloret de Mar

De leukste manier van reizen naar Lloret!

Wil jij goedkoop richting jouw vakantiebestemming, dan is een busreis naar Lloret de Mar de beste reismogelijkheid om jezelf naar Lloret de Mar te verplaatsen. Je bent namelijk tot wel €200,- goedkoper uit door te kiezen voor een busreis Lloret de Mar in plaats van naar Lloret te vliegen. Dit bespaarde bedrag kun je vervolgens weer extra uitgeven op je vakantiebestemming om deze extra tof te maken: bijvoorbeeld bungeejumpen of een ritje op een jetski!

Hoelang duren busreizen naar Lloret de Mar?

De totale reisduur van de busreis naar Lloret de Mar is ongeveer 18 uur wanneer je vanaf Utrecht reist. Bij alle reisorganisaties vertrek je vroeg in de middag, waarna je de volgende ochtend rond 8.00 aankomt bij je accommodatie in het altijd zonnige Lloret de mar.

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Hoe verloopt de busreis naar Lloret?

Ga je met de bus naar Lloret de Mar, dan stop je tijdens deze reis ongeveer drie keer. De eerste stop is rond 19.00u waarbij je direct uitgebreid de mogelijk krijgt om te dineren. De volgende stop vindt vijf uurtjes later plaats, rond de klok van 24.00u. Na deze stop wordt iedereen verzocht lekker te gaan slapen en de volgende ochtend weer fris wakker te worden, want de dag die volgt gaat nog heel lang duren. Mocht je niet kunnen slapen, dan heb je om 4.00u nog de mogelijkheid om even de benen te strekken waarna de laatste etappe ingezet wordt en jullie rond 8.00u aankomen in Lloret de Mar. Hier wordt iedereen vervolgens afgezet bij zijn of haar accommodatie waarna het genieten kan beginnen.

busreizen-naar-lloret-de-mar

De terugreis

Uiteindelijk komt er ook een eind aan je vakantie. Na de busreis Lloret de Mar begint de reis terug naar huis. De meeste bussen gaan rond 19.00u terug naar huis, je reisorganisatie geeft te definitieve vertrektijd op de vertrekdag aan op het prikbord van jouw reisorganisatie in het hotel. Bussen vertrekken nooit voor 18.00u en de definitieve vertrektijd wordt uiterlijk om 17.00u bekend. De volgende dag zul je rond 13.00u weer in Nederland aankomen.

Overall

Let er bij de keuze voor een busreis Lloret de Mar altijd even op dat je reisorganisatie comfortabele bussen inzet. Een comfortabele bus heeft een beenruimte van minimaal 90cm, dit maakt de reis een stuk comfortabeler en je komt een stuk fitter aan op je vakantiebestemming. Nogmaals, je bespaart tot maar liefst €200,- door te kiezen voor een busvakantie Lloret de Mar.

busreizen-busreizen-lloret-de-mar

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...