feesten

Revolution Lloret de Mar

Revolution wordt door velen gezien als mooiste discotheek van Lloret!

De Revolution is één van de mooiste discotheken van Lloret de Mar. Alles is super geregeld: het begint al met de stempel bij de ingang, die alleen zichtbaar is bij NEON. Daarnaast hangt de hele discotheek vol met lasers waardoor werkelijk geweldige lasershows zichtbaar worden. Na dit rijtje voordelen moet er toch een nadeel zijn?

Veel Duitsers?

Dat de discotheek wordt beheerd door Duitsers zorgt er natuurlijk voor dat veel Duitsers de discotheek weten te vinden. Echter is het er niet minder gezellig om, na een paar Duitse biertjes is het een geweldig feestje en gaan de Duitsers ontzettend hard. Entree is slechts zes euro inclusief een drankje dus het is zeker de moeite waard even een kijkje gaan nemen in deze grote discotheek.

revolution-lloret-de-mar

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Harde house en techno @ Revolution

Gelukkig worden er geen Duitse platen gedraaid, maar is de muziekstijl bij Revolution Lloret de Mar harde house en Duitse techno. Hardere muziek die heerlijk mengt met de geweldige lasershows.

Een impressie van de Revolution

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...