activiteiten

Waterpark Lloret de Mar: Waterworld Lloret de Mar!

Een ideaal uitstapje tijdens jouw jongerenvakantie!

Tijdens jouw vakantie in Lloret de Mar mag een bezoek aan Waterworld Lloret de Mar niet ontbreken. Dit waterpark is net gelegen buiten het centrum van Lloret de Mar en is het meest gave waterpark van de Costa Brava en de grootste waterpark van heel Europa. De totale oppervlakte van dit waterpark lloret de mar bedraagt dan ook ruim 140.000m2! Het park heeft een ruim scala aan glijbanen, een golfslagbad, jacuzzi’s en andere waterattracties.

Speed Furious waterworld

Sinds de zomer van 2010 heeft Water world Lloret de Mar misschien wel de tofste glijbaan die er bestaat. Een veertig meter hoge glijbaan waarbij je bijna verticaal naar beneden glijdt. Je staat namelijk op een luikje dat zich opent waarna je binnen een flits horizontaal onderaan de glijbaan ligt. Misschien een beetje eng, maar je moet dit zeker geprobeerd hebben tijdens je bezoek aan dit waterpark Lloret de Mar!

Vervoer en openingstijden

Vanuit alle grote feestplaatsen in de Costa Brava: Lloret de Mar, Tossa de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar en Calella de la Costa. rijdt een gratis shuttlebus naar Waterworld Lloret de Mar. Deze gratis shuttlebus vertrekt elk half uur vanuit deze plaatsen richting Waterworld. Waterworld is in het hoogseizoen geopend van 10 uur ’s ochtends tot 19 uur ’s avonds. Een volle dag (ont)spanning in Lloret de Mar!

waterpark lloret de mar, waterworld lloret de mar

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Wat kost een bezoekje aan Waterworld Lloret de Mar?

Voor Waterworld Lloret de Mar betaal je rond de €25,- entree per persoon voor de volledige dag, maar via de verschillende reisorganisaties zijn speciale afspraken gemaakt waardoor je voor een gereduceerd tarief naar binnen kunt. Vraag hiernaar op je bestemming bij de reisleiding van je reisorganisatie.

Twee tips voor je bezoek aan Waterworld Lloret de mar!

waterworld-lloret-de-mar
De eerste tip: kies ervoor om Waterworld Lloret de Mar van maandag t/m vrijdag te bezoeken omdat het in het weekend drukker is dan op de dagen door de week. Tijdens weekenden komen ook veel lokale mensen naar het park waardoor de rijen langer kunnen worden dan wanneer je van maandag t/m vrijdag het park bezoekt.

De tweede tip voor busreizigers: kies ervoor om op je vertrekdag naar dit waterpark te gaan, je moet namelijk al vroeg je hotel, appartement of camping uit terwijl de meeste busreizen pas in de avond terug op weg gaan richting Nederland. Daardoor heb je direct een mooie invulling voor je laatste vakantiedag en besteed je deze optimaal!

Voor meer info, check de website van Waterworld Lloret de Mar: http://www.waterworld.es/

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...