informatie

Kootjes eetcafé

Een Nederlandse hap in Lloret

Even zin in een Nederlandse hap tussen al die tapas door? Bij eetcafé Kootjes voel je je weer helemaal Nederlands met écht Hollands eten.

Een stukje Nederland in Lloret de Mar!

Het is er altijd gezellig door de vele verschillende muziekstijlen, van Nederlandstalig tot Top 40; bij Kootjes Eetcafé vind je alles wat je wil om je weer even in Nederland te voelen. Met één groot voordeel:  altijd lekker weer, genieten op het terras van een koud biertje of een lekkere wijn!

kootjes-eetcafé

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Wat serveert Kootjes eetcafé dan?

Ze koken ontzettend veel verschillende dingen, van een simpele kroket met patat tot een heerlijk stuk gebakken vlees met aardappeltjes. Vraag je je af wat ze verder te eten hebben? Loop gewoon even binnen en bekijk de menukaart. Al even op hun Facebookpagina kijken? Check hem hier!

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...