feesten

Colossos Lloret de Mar

In de Colossos Lloret de Mar gaan op zomeravonden in het hoogseizoen maar liefst 2500 mensen helemaal los op de vétste muziek. Het is dan één van de bekendste en grootste discotheken van Lloret de Mar. Twee zalen, een kleinere zaal met R&B en een grote zaal waar met name house en de tofste zomerhits gedraaid worden.

Lloret de Mar: Club Colossos + Grote namen

Een in Lloret de Mar berucht verleden waarbij talloze grote namen de disco Colossos al eens onveilig maakten. Zo traden artiesten als Benny Benassi, DJ Chuckie, Fedde Le Grand, Ingrosso, R.I.O. op in de Colossos in Lloret de Mar, maar ook de Nederlandse Kraantje Pappie en Vato Gonzalez zorgden voor een geweldig feestje!

colossos-lloret-de-mar

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Dit jaar: Lloret de Mar Colossos: de tofste feesten!

Dit jaar geen grote namen, maar wel de meest toffe feesten. Zo zijn de immense schuimparty en NEON-splash party net als vorig jaar weer vaste wekelijkse onderdelen van de agenda van de Colossos Lloret de Mar. Ook de Crazy Night blijft een te gek feest waarbij honderden opblaasbare dingen ineens loskomen uit het plafond waarna iedereen feest met rubberboten, strandballen, krokodillen, dolfijnen en andere gekke attributen. Een masterlijk feest waar je bij moet zijn.

Check de aftermovie van Crazy Night in de Colossos Lloret

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...