informatie

Bungeejumpen Lloret de Mar (& Scaddiven!)

Durf jij het aan?

Al het feesten, de banaan of jetskiën nog niet genoeg voor je; ben je op zoek naar iets gavers? Voor alle mensen die nóg meer willen halen uit hun vakantie biedt Waterworld de mogelijkheid te Bungeejumpen Lloret de Mar en te Scaddiven. Het is geopend vanaf half mei tot eind september.

Wat is Bungeejumpen Lloret de Mar?

Bij Bungeejumpen wordt je omhoog gehesen naar een plateau van een kraan op maar liefst 80 meter hoogte. Vanaf hier spring je met een elastiek aan je benen naar beneden tot je de grond bijna kunt raken en je weer omhoog vliegt. Het is dé manier om even meer adrenaline in je lichaam te voelen dan je ooit hebt gevoelt!

Een hekel aan elastieken, of toch nog een graadje gewaagder? Kies ervoor om te gaan Scaddiven, dit is hetzelfde als Bungeejumpen; maar dan zonder het elastiek. Ja, zonder elastiek. Je wordt opgevangen door een groot net dat je val breekt.

bungeejumpen-lloret-de-mar

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Waarom in Bungeejumpen in Lloret de Mar?

Lloret de Mar heeft de hoogste bungeetoren ter wereld, er zijn enkel enkele bruggen en plateaus in de bergen waar je van grotere hoogte kunt springen.

De prijs van Bungeejumpen Lloret de Mar

Een sprong kost je €55,- maar met verschillende reisorganisaties heb je korting en wordt de prijs slechts €45,- voor een sprong (bungeejumpen of scaddiven). Wil je je sprong laten vastleggen? Voor 18 euro heb je een video van je volledige sprong!

bungeejumpen-lloret-de-mar

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...