feesten

Londoner Lloret de Mar

Een walhalla voor R&B, Hip-Hop en Reggea liefhebbers

Londoner Lloret bevindt zich aan de hoofdstraat van Lloret de Mar naast discotheek Temptation. De discotheek is de plek waar je moet zijn als je liefhebber bent van R&B, Hip-Hop en Reggea muziek. Op deze manier krijg je een vakantie om nooit te vergeten en waar je met je vrienden nog jaren over zal napraten. In het speciaal over je bezoek aan de Londoner in Lloret de Mar, want dat is een ware beleving!

londoner-lloret-de-mar

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Helemaal los @ Londoner Lloret!

Iedereen gaat helemaal los op de beats van de muziek, er worden dan ook danswedstrijden gehouden waarbij dames en heren soms halfnaakt hun vetste dansjes showen aan de medebezoekers om hen op zijn beurt weer uit te nodigen ook mee te dansen. Op deze manier ontstaat een geweldige, zomerse sfeer die je werkelijk nergens anders in Lloret zult aantreffen.

De beste DJ ter wereld in deze stijl

Praat je over R&B, Hip-Hop en Reggea, dan is er één DJ die zijn sporen reeds verdient heeft in het genre. DJ Oumar, al jaren de vaste resident in Discotheek Londoner weet er elke avond weer een geweldige swingende avond van te maken die je niet snel zult vergeten.

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...