feesten

Bumpers Lloret de Mar

Een van de hotspots in Lloret!

Disco Bumpers Lloret de Mar is te vinden in een van de zijstraatjes van de strip van Lloret de Mar, midden in het centrum. De discotheek staat bekend om de grootte, bekende DJ’s, maar ook een ontzettend gave tropische tuin en een exclusieve atmosfeer. Wereldwijd staat discotheek Bumpers bekend om de te gekke dansvloer met daaronder mooie tropische vissen!

Muziekstijlen bij Bumpers Lloret

Elke avond een andere muziekstijl, waarbij de oorsprong altijd House is. Daarmee staat disco Bumpers de ene avond geheel in het teken van de hardere house en is het de andere avond het toneel van de heerlijkste hardstyle platen, gemixt door bekende namen als Darkraver, Mr Polska, Fajah Lourens, DJ Dyna en onze wereldberoemde DJ Headhunterz!

bumpers-lloret-de-mar

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Voor wie is Bumpers disco Lloret de Mar?

Bumpers Lloret de Mar is er voor iedereen die op zoek is naar een echt feestje en daarnaast ook heerlijk wil genieten van zijn vakantie in Lloret de Mar. De gemiddelde bezoeker is tussen de 19 en 25 jaar en komt uit Nederland, Duitsland, België, Zwitserland of Scandinavië. Deze diversiteit in talen vormt een gezellig geheel waardoor je altijd helemaal los gaat! Bumpers is al vanaf 21.30 open voor een drankje maar pas na 12 uur breekt het feest hier los en dit gaat door tot in de vroege uurtjes (5.30u).

Killer Zombie cocktail bij Bumpers Lloret de Mar

Een veelgehoorde zin tijdens vakanties in Lloret is: “Hé, op vakantie heb ik eigenlijk nooit last van een kater en thuis altijd”. Wij vinden dat je daar direct korte metten mee moet maken. Bumpers Lloret de Mar heeft een net te sterke cocktail: de Killer Zombie waarmee je de volgende dag gegarandeerd een kater hebt.

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...