informatie

Nog maar even tot de eerste examenreizen gaan!

Examenreizen naar Lloret

Yes! De examens zitten erop, of je nu geslaagd bent of niet: je hebt officieel vakantie! De ideale periode om je even flink op te laden en over 2 à 3 maanden te beginnen aan een nieuw avontuur: het echte studentenleven dat je meteen goed start met een supervette introductie!

Maar zover is het gelukkig nog niet…

Terwijl de meeste reisleiders al in Lloret de Mar zijn gearriveerd en de welbekende gala’s voorbij zijn kan het feesten beginnen. Net voor die ontzettend belangrijke uitslag heb jij je heerlijke vakantie al gehad, waarna de examenfeesten kunnen beginnen!

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Vijf tips om jou vakantie top te maken!

Misschien is dit je eerste jongerenreis Lloret de Mar of misschien ben je al vaker op pad geweest naar een toffe vakantiebestemming voor jongeren. De onderstaande vijf tips gaan je in ieder geval verder helpen jouw vakantie nog toffer te maken!

Tip 1: Kroegentocht!

Na de lange busreis ben je aangekomen in Lloret de Mar, vanaf dit moment is je vakantie écht begonnen. Maar je kent nog geen enkele club, discotheek of kroeg en je weet daarnaast nog nergens de weg. Zonde om je eerste vakantiedag te verpesten doordat je de weg nog niet goed weet. Ga daarom gezellig mee met de kroegentocht van jouw reisorganisatie. Je maakt kennis met de andere jongeren en maakt kennis met alle vette uitgaansgelegenheden van Lloret de Mar.

Tip 2: Een VIP-pas/bandje

Via de meeste reisorganisaties kun je een VIP-pas of bandje krijgen. Met dit bandje krijg je korting bij de meeste clubs, kroegen en discotheken. Hierdoor bespaar je veel geld en kom je daarnaast bij veel uitgaansgelegenheden gratis binnen!

Tip 3: Contact met het thuisfront

Het is toch leuk om af en toe even contact te hebben met het thuisfront. Stuur je thuisgebleven vrienden en je ouders de mooiste vakantiefoto’s om ze toch een tikkeltje jaloers te maken. Helaas is internet in het buitenland vaak onnodig duur. Bij de MC Donald’s, de Burger King, Café Olé en bij Hof van Holland heb je altijd gratis WIFI!

Tip 4: Echt niet missen!

Het is totaal afhankelijk van je eigen wensen en behoeften welke clubs en discotheken je echt moet bezoeken. Ben je op zoek naar de knapste vrouwen en heerlijke house en moombahton, dan is ST. Trop’ Lloret de Mar de beste optie. Meer op zoek naar een echt geweldig feestje met veel verf en neon, dan is NEON-splash bij Colossos Lloret de Mar écht geschikt voor jou. Oja, allebei kan natuurlijk ook (geweldige combinatie!).

Tip 5: Wees geen Willem Alexander

Je hele vakantie Willem Alexander spelen door alleen het Koninklijke bier Heineken te drinken gaat je veel geld kosten. Heineken is in het buitenland namelijk een zeer exclusief bier. Wel betaalbaar in Lloret de Mar is het bier San Miguél, verkrijgbaar bij elke supermarkt en tevens erg lekker!

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...