vliegreizen

Lastminute op vakantie naar Lloret de Mar!

Goedkoop naar Lloret!

Heb jij geen plannen gemaakt om op vakantie te gaan, maar kom je er nu achter dat je er echt behoefte aan hebt om even lekker weg te gaan? Dan biedt een lastminute uitkomst! Een lastminute is een reis die je kort van tevoren boekt. Omdat lastminutes dus op erg korte termijn zijn, zijn ze vaak ook een stuk goedkoper. Lees hieronder waarom jij een lastminute naar Lloret de Mar moet boeken!

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Wat is een lastminute?

De term lastminute komt uit het Engels en verwijst naar het op het laatste moment regelen van dingen, in dit geval het boeken van vakanties en vliegtickets op een zo laat mogelijk tijdstip. Een groot voordeel van lastminutes is het feit dat deze vrijwel altijd goedkoper zijn dan de tarieven van standaard vliegtickets en vakantiereizen. De reden dat lastminute boekingen goedkoper zijn dan een normale boeking is omdat de reisorganisaties er vaak niet in slagen om ruim voor een bepaalde periode al hun ingekochte vliegtuigstoelen en hotelkamers te verkopen. Het inzetten van de lastminutes is daarom een makkelijke manier voor de reisorganisatie om de plaatsen en reizen die nog niet verkocht zijn toch nog kwijt te kunnen.

Waarom naar Lloret de Mar?

Lloret de Mar is bij uitstek dé plaats om te zonnen, chillen en vooral keihard te feesten! Ben jij een feestbeest in hart en nieren, en sta jij het liefst de hele nacht te dansen? Dan móét je Lloret zeker een keer bezocht hebben. In een prachtige baai aan de Costa Brava ligt deze badplaats. Lloret de Mar staat al jaren bekend om het geweldige uitgaansleven. Tot in de vroege uurtjes kun je in de tofste clubs en gezelligste bars helemaal uit je stekker gaan met je vrienden. Daarnaast heeft Lloret een heerlijk strand, leuke drukke straatjes waar je uren kunt slenteren en souvenirtjes kunt scoren voor het thuisfront én heel wat lekkere restaurants. Niet zo gek dus dat de jongeren elk jaar en masse richting Lloret gaan!

Hoe boek je een lastminute?

Er zijn veel reisorganisaties die lastminutes aanbieden naar Lloret de Mar. Je kunt hierbij kijken naar jongerenreisorganisaties die deze bestemming aanbieden, zoals Beachmasters biedt lastminutes aan naar Lloret de Mar. Vaak staat op de site al aangegeven dat het om een lastminute gaat. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrieven van deze reisorganisaties, zodat je per mail de laatste aanbiedingen krijgt. Ook kun je zelf even googlen op lastminute reizen, er zijn veel sites die specifiek gericht zijn op het verkopen van lastminutes.

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...