busreizen

Hoe overleef je de busreis naar Lloret?

Wat doe je tijdens de busreis?

18 uur! De tijd die je in de bus zit als je van Utrecht naar de Costa Brava, specifieker: Lloret de Mar zit. In slechts 18 uur van het druilerige weer in Nederland naar de Spaanse zomerzon. Maar die 18 uur moet je wel even zien te overleven, hoe ga je dat doen? Wij helpen je op weg met een aantal zeer handige tips die ervoor gaan zorgen dat deze 18 uur zo voorbij zijn en je vakantie al begint zodra je van huis weggaat!

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Wat te doen tijdens de busreis?

De afgelopen periode hebben we de tofste activiteiten voor tijdens de busreis naar Lloret de Mar voor je op een rij gezet. Hierdoor overleef je de busreis hopelijk een stuk beter!

Tip 1: Volg de films die gedraaid worden (of neem zelf DVD’s mee!)

In de bus worden altijd films gedraaid, vaak te slecht voor woorden. Máár, ze zorgen er wel voor dat je busreis heel snel voorbijgaat. En natuurlijk kun je zelf ook toffe films meenemen en ze afgeven bij de buschauffeur die ze vervolgens zal draaien. Aanraders op dit moment die je gemakkelijk kunt kopen/downloaden: Bro’s Before Ho’s, TED & A Million Ways to Die in the West!

Tip 2: Probeer te slapen We snappen dat het lastig is om tijdens de busreis te slapen. ANWB heeft hier een toffe set voor samengesteld waarmee je comfort aanzienlijk verhoogd wordt en je daardoor hopelijk een stuk beter zult slapen tijdens de reis. Probeer in ieder geval volledig te ontspannen dan gaat de rest vanzelf.

Tip 3: Neem je iPad mee Download een film (uiteraard legaal), zet hem op je iPad en neem hem mee tijdens je busreis naar Lloret de Mar. Oja, neem daarnaast een extra Duracell 5 uurs mobiele lader mee (hier) waardoor je wat extra power hebt. Zowel voor je mobiele telefoon als voor je iPad!

Tip 4: Lezen Neem een aantal simpele tijdschriften mee waar verhalen in staan die jou ook daadwerkelijk interesseren. De tijd zal hierdoor aanzienlijk sneller gaan. Eventueel kun je een goed boek meenemen, maar natuurlijk alleen als je echt kunt lezen in een bus.

Tip 5: Neem je gameboy mee! Ken je hem nog? Vrijwel ieder kind had hem of heeft hem nog ergens in de la liggen. Met het spel Pokemon gaat hij urenlang mee waardoor je jezelf niet zult vervelen tijdens de lange busreis. Daarnaast heb je altijd aanspraak met een gameboy, die zie je namelijk niet iedere dag meer. Natuurlijk is een PSP of een Nintendo DS ook handig!

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...