feesten

Review: Lloret’s Selected Party

Een absolute aanrader!

Ze struinen de stranden, hotels en straten van Lloret de Mar af op zoek naar Nederlanders om uit te nodigen voor Lloret’s Selected Party. We hebben het over de dames en heren van MPT Entertainment die elke zomer feesten geven in o.a. Lloret de Mar, Albufeira en Salou. Ook het zwembad bij ons hotel was niet veilig voor de promotors van Lloret’s Selected Party. Voor €39,- per persoon kregen we een fles drank (A-merk Bacardi, Malibu, etc.) per twee personen en daarnaast onbeperkt fris en consumpties om cocktails of bier mee te halen.

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Onbeperkt drinken

Een prima aanbieding wanneer je er ook nog eens een leuk feestje bij krijgt en dus eigenlijk onbeperkt kunt drinken. Dus we deden het, ’s avonds even kaartjes ophalen bij de discotheek en wachten tot de dag daar is. Nouja wachten, gewoon flink doorfeesten natuurlijk! Het is zover: Lloret’s Selected Party in discotheek Alcatraz (oude gevangenis van Lloret). Een schitterende ambiance waar we bij binnenkomst direct onze flessen kregen toegewezen waarna het feesten (en drinken) echt kon beginnen. +/- vier uur later kwamen we weer naar buiten. Inmiddels met voldoende alcohol in ons bloed waardoor we alleen nog even een leuke discotheek moesten zoeken voor een afterparty. Wat er in de tussentijd is gebeurd? Gelukkig hebben we de foto’s nog: en die onthouden we jullie natuurlijk niet. Maar hoe dan ook, Lloret’s Selected Party is een absolute aanrader wanneer je in Lloret bent!

Zeker weten dat je ook uitgenodigd wordt?

Elke middag vind je promotors op het strand en op de boulevard. Ook bij de zwembaden van de meeste hotels in het centrum vind je ze terug, al is de kans dat je op het strand of op de boulevard wordt aangesproken aanzienlijk groter!

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...