Lloret de Mar is al jaren dé partybestemming, wat wil jij weten voor je vertrekt richting de Costa Brava?

Lloret de Mar, gelegen in de Costa Brava, Catalonië, Spanje; het mekka van feesten, feesten en nog meer feesten en vooral genieten van een supergave vakantie na een jaar hard werken!

lloret-de-mar

In Lloret de Mar hoef je je zeker niet druk te maken over het aantal kroegen, bars, clubs en discotheken zich hier bevinden; in heel Lloret zijn er meer dan 300 waar je terecht kunt voor een drankje of het grotere feestwerk! Of je nu houdt van House, Dance, Trance, Hardcore, Hardstyle, Nederlandstalig of Rock, in Lloret de Mar zijn werkelijk alle soorten muziek vertegenwoordigd.

st-trop-lloret-de-marJe bent natuurlijk op vakantie, daar hoort voor veel mensen lekker eten natuurlijk ook bij. In Lloret de Mar heb je op dit gebied zeker niets te klagen. Naast 3 Nederlandse restaurants/snackbars die zich in Lloret de Mar bevinden kun je in Lloret de Mar eigenlijk alles eten, waar je op dat moment maar zin in hebt. Zo zijn er veel restaurants te vinden waar je typische gerechten als Tapas en Paella kunt eten. Naast deze typisch Nederlandse en Spaanse restaurants zijn in Lloret de Mar ook de Burger King en MC Donald’s aanwezig. Wil je goedkoop en lekker eten, dan bieden verschillende Turks/Italiaanse restaurants uitkomst; hier eet je voor ongeveer 7 euro per persoon een grote, lekkere pizza inclusief een drankje. Prima bodem voor aan het uitgaan begonnen kan worden!

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...