Vliegveld Lloret de Mar

vliegveld-lloret-de-mar

Een vliegveld Lloret de Mar is er niet, dus wanneer je op vakantie gaat naar Lloret de Mar en je kiest ervoor te gaan vliegen naar Lloret de Mar zul je moeten kiezen voor een ander vliegveld in de omgeving. In de directe omgeving van Lloret de Mar bevinden zich het vliegveld van Girona en het vliegveld van Barcelona.

De grootste kans wanneer je richting Lloret de Mar vliegt is dat je landt op het vliegveld van Girona, dat op slechts 30 kilometer van Lloret gelegen is. Barcelona ligt iets verder, op circa 75 kilometer van Lloret de Mar.

Vanaf beide vliegvelden rijden shuttlebussen richting Lloret de Mar dus vervoer vanaf het vliegveld is geen enkel probleem! Kies je voor een taxi dan ben je voor deze rit vanaf Girona ongeveer €50,- totaal kwijt op basis van 4 personen en bagage, exclusief eventuele fooien voor de taxichauffeur.

Hier vind je meer informatie over vliegveld Lloret de Mar (omgeving): de Vliegvelden van Girona en Barcelona!

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...