Met welke reisorganisatie moet ik gaan? (TIP)

busreizen-busreizen-lloret-de-marEr zijn 4 grote Nederlandse reisorganisaties waar je wanneer je op jongerenreis gaat uit kunt kiezen, je kan kiezen om niet met een jongerenorganisatie te gaan; maar dan mis je altijd veel korting in bars en discotheken dus dit is erg aan te raden!

De 4 grote reisorganisaties

Er zijn dus 4 organisaties die het meest voor de hand liggen voor een jongerenreis: Beachmasters, GOGO, Gofun en X-Travel. Dit is eigenlijk ook de volgorde van grootte van de organisatie. Beachmasters en GOGO zijn de grotere organisaties en Gofun en X-Travel de wat kleinere organisaties.

Wat raden wij aan?

Wij raden zelf Beachmasters aan, waarom? Een ontzettend toffe vakantie, goede reisleiding die altijd vrolijk is en weet hoe je een feestje moet bouwen en er de volgende ochtend ook gewoon weer is voor serieuze zaken en paraat als er iets mis is! Dit zijn de grootste verschillen, GOGO heeft dit toch iets minder maar heeft net als Beachmasters korting bij alle bekende bars en discotheken. Wil je veel zelf op pad? Dan kun je natuurlijk GOGO kiezen omdat de georganiseerde feesten van GOGO iets minder zijn.

Gofun en X-Travel zijn gewoon goed, hebben iets minder korting bij bars en discotheken maar de gezamelijke activiteiten zijn erg kleinschalig omdat er niet erg veel mensen reizen met Gofun of X-Travel!

Maar de keuze blijft natuurlijk aan jou!

Vergelijk direct de goedkoopste jongerenvakanties naar Lloret de Mar

Bekijk ook:
Appartementen Blanco Y Negro **

hotel club siofok

Eenvoudige appartementen voor een super prijs. Midden in het uitgaansgebied, ideaal voor feestliefhebbers!

€139,-

Handige tips & blog

Hoe geniet je maximaal aan de Costa Brava!

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je automatisch aan de Costa Brava! De Costa Brava in Spanje staat garant voor een zonnige en warme zomer, met...

Summer Carnival in Club Moëf Gaga

Summer Carnival in Lloret de Mar Lloret de Mar kent veel grote clubs en discotheken. Een van deze clubs is Moëf Gaga, met een historie van maar liefst 65 jaar...